20 års jubileum

Ett stort TACK till alla som var med oss på Västervikstorget den 21 maj och till alla som har hjälpt oss på vägen mot firandet på olika sätt! ❤️


Uppvisningsgruppen dansar på Västervikstorget/Kultur -22 kl. 14.05

Vi kommer att visa vårt stöd för de Ukrainska familjer som för närvarande bor i Strängnäs och deras land genom att dansa till den Ukrainska vinnarlåten i Eurovision Song Contest 2022!


Efter Kultur -22 blir det Linedancefest!

2020 fyllde Cactus Kick´n Line Dancers 20 år som förening och nu kan vi äntligen fira detta! Lördagen den 21 maj fyller vi Västervikstorget med dans och musik tillsammans med Rogge Roll Duo! Kl. 17.00-20.00 blir det uppvisningar/prova-på varje hel och halvtimme.

Kom och fira med oss!I samarbete med Strängnäs Kommun och Kultur - 22

Sponsorer: Strängnäs Kommun, Rekarne Sparbanksstiftelse, ABF Sörmland och PRO Strängnäs

Föreningen önskar att så många medlemmar och dansare som möjligt är med oss! Vi ska visa upp linedance och vår härliga gemenskap för alla som besöker Västervikstorget. Därför kommer vi att lägga lite extra krut på vissa danser under vårens kurser, så alla som vill vara med och dansa inför publik kan känna sig säkra och avslappnade. Vill man inte vara med och dansa denna dag så uppskattar vi att ni kommer och firar med oss i alla fall! 😊

Om man vill träna på danser så ligger det en lista längre ner.

För att vi alla ska synas ordentligt så vill föreningen dela ut gratis t-shirts till alla medlemmar som kommer och medverkar denna dag! Det finns inget tvång att dansa men ett litet "krav" på att fira med oss på torget så som att tjoa, mingla, klappa händerna, hejja, skratta och ha en härlig eftermiddag och kväll! Alla dansare är givetvis välkomna i vilka kläder man vill!

Alla dansare och medlemmar får gärna göra Cactus styrelse och uppvisningsgrupp mfl. sällskap på Grekiska Tavernan efter firandet. Boka bord, ät god mat och avsluta kvällen med oss!


Vi kommer att dela ut de nya snygga tröjorna på söndagsdansen den 8 maj (kl. 13-15) och onsdagen den 11 maj (kl. 18-21) i Engelska Parken, Åkers Styckebruk och även fredagen den 14 maj (kl. 10-11) vid Boulebanan i Strängnäs.


Är ni inte medlemmar än? Lätt fixat! Sätt i 150 kr på Pg 137 19 00-0 och märk med namn och mailadress, klart!

Agenda och danslista ny.pdf


Föreningen fyller 20 år under 2020!

Nu har vi preliminärt datum för vårat 20 års firande våren 2022! Vi återkommer med alla detaljer när polistillstånd är godkänt, håll tummarna!

Styrelsen har beslutat att skjuta upp vårt firande ännu ett år. Vi fortsätter att jobba och hoppas nu på våren 2022!!

Vi hade tänkt att ha ett Linedancejippo den 5/9 men pga det rådande läget med Corona/Covid-19 så skjuter föreningen fram sitt jubileumsevenemang. Vi hoppas på att kunna genomföra detta nästa höst!

Vi fortsätter att jobba med våra arbetsgrupper och ser fram emot att restriktionerna ska lätta.


Vi startar året med ett tröjsläpp!

From söndag den 12 januari kommer våran nya tröja att finns till försäljning! Den finns i fem glada färger, två modeller och med föreningens logga på bröstet. Kostnad för dessa färgklickar är 120 kr/st

Foton på tröjfärger kommer här! Vi kan inte bära med oss tröjorna till varje kurstillfälle men de kommer att finnas i Vasaskolans gymnastiksal under söndagsdanserna/andra söndagen i månaden, på årsmöte och vårfest! Vi kan ta emot kontanter (jämna pengar är ett önskemål) men kassören föredrar att ni betalar in på Pg 137 19 00-0 och märker med namn och "t-shirt" eller "tröja".

Grön, rosa och röd

Dam modell

KHaki och Blå

Herr modell

Vi sänker priserna på dekaler och vattenflaskor under hela 2020!

VAttenflaska

Halva priset, 30 kr/st i stället för 60 kr/st!

Klistermärke/dekal

Ett ark med dekaler för 50 kr, tidigare 10 kr/dekal!

(Klistermärken 9 st/ark och Dekaler för tex. bilrutor 12 st/ark)

Nästa jippo på agendan blir ett fredagsprogram på Multeum!

Den 21 februari kl. 12.00 kommer det att bli föreläsning, uppvisning och utställning om och med Linedance!

Vi hoppas att så många som möjligt kan ställa upp och hjälpa till under programmet och vi behöver hjälp att sprida informationen. Det infaller på sportlovet så efter lunchprogrammet kommer vi att ha en "prova på" och då även barn är välkomna. Kl. 13.00 kör vi en lättare Linedance!

Välkomna!

Lite utställning


dekorerad scen