Anteckningar från medlemsmötet 14/12 2015

Post date: 2015-jan-01 15:28:42

Vad har vi gjort sen förra medlemsmötet?

Vi bockade av listan från förra medlemsmötet och insåg att vi har gjort en hel del sedan dess. Dock finns det fler punkter att jobba med.

Vad har CKLD´s medlemmar för önskemål för framtiden?

Dansa! Inne i lokal och ute på stan.

Visa upp oss på sportevent i kommunen. Ha uppvisning i paus på innebandy, hästtävlingar, hockey (Petra kollar), handboll (Annte kolla?).

Ha en ”Prova på” grupp (icke att förväxla med Cactus, uppvisningsgrupp) som kan hjälpa till när vi har utlärningsjobb.

Intensivkurs. Denna gång i Mariefred/Åker/Stallarholmen. Även en fortsättning på intensivkursen som Mohlins körde under sommarhalvåret.

Skaffa bildekaler med CKLD´s logga så vi gör reklam vart vi än kommer.

Gemensam fika på söndags/öppnadanser. Sitta tillsammans så vi lär känna varandra.

Samarbete med andra linedanceföreningar. Nykvarn, Eskilstuna, Märsta tex. Bjuda in dessa till våra öppna danser och även lägga upp våra aktiviteter i LD kalendern som finns på nätet.

FEST! Ha workshop/prova på/öppendans/middag med eller utan respektive. Att beställa catering för att slippa fix med mat och fokusera på dans och på att umgås. Förslag på lokaler: Megs i Malmby, Vikingavallen i Stallarholmen, SMOL-gården, Culmen och Värdsan i Åker. 250kr är absolut maxpris för dans och mat.

Om någon vill vara med i Prova-på gruppen eller festkommittén så skicka ett mail till cactuskickers@gmail.com

Stadgeändring

Vi gick igenom och diskuterade föreningens stadgar och medlemmarna kom med åsikter. Arbetsgruppen kommer att se över alla åsikter och presentera ett förslag på nya stadgar på årsmötet söndag den 8 februari. Vi hoppas att efter detta ska stadgan vara lätt att förstå.

Vi tackar alla medlemmar som kom på medlemsmötet i december och önskar er och alla andra medlemmar ett gott nytt dansår!!

/Styrelsen