Höstfest -16

Post date: 2016-sep-23 05:40:06

Inbjudan och de flesta detaljerna inför festen är klara!

Lördag den 12/11 anordnar CKLD årets höstfest med tema!

Vi håller till på SMOL-gården som ligger uppe vid Vasa Vallen i Strängnäs (Orienterarnas stuga). 17.00-23.00 blir det dans efter danslista med önskedanser (det kommer att finnas plats för det denna gång) och utlärning. Det kommer att serveras smörgåstårta som lättare middag och senare kaffe med liten kaka. Det man vill dricka tar man med sig själv (alkohol är ok). Under kvällen blir det musikquiz och det kommer att säljas lotter, även boots och kläder.

Vill ni komma? Skicka ett mail till cactuskickers@gmail.com med namn på de som kommer senast 22/10! Vi svarar efter osa datum med info om betalning. Det kostar 50 kr för medlemmar i CKLD och 100 kr för icke medlemmar.

Har ni önskedanser redan nu? Skriv dem i anmälningsmailet eller meddela er kursledare. Planen är att dansa det vi lärt oss under höstterminen, blandat med tidigare danser.

Meddela allergier vid anmälan.

Tag med vänner, familj och de som vill se vilken trevlig gemenskap vi har i vår förening/ prova på linedance, alla är välkomna!

Tema för kvällen är nu avslöjat, Glitter & Glamour!

Detta är fritt att tolka som man själv väljer, storslaget eller försiktigt. Festkommittén tipsar om lådan med juldekorationer där det brukar finnas glitter till julgranen :)

Se fil nedan för inbjudan att skriva ut själv