Ny lag för att skydda personuppgifter

Post date: 2018-jun-13 22:25:18

Den 25 maj trädde en ny lag i kraft, GDPR personuppgiftslagen.

Detta innebär att även vi som liten förening måste se över vårt sätt att hantera personuppgifter.Vi vill att ni ska känna er trygga med hur vi hanterar era uppgifter.

Cactus Kick´n Line Dancers samlar uppgifter för medlemsregister så vi kan nå ut med information till er. Vi använder vår hemsida som kanal ut till medlemmar och andra dansintressenter, för reklam och dokumentation för er alla.

Medlemsregistret sparas på hårddisk som bara kassören har tillgång till. Några uppgifter sparas på mailkontot som styrelse och dansledare har tillgång till.

Cactus Kick´n Line Dancers lagrar inte personnummer. De personnummer som vi samlar in för tex. danslistor går till ABF och lagras inte hos oss.

Önskar ni fortsätta som medlemmar i Cactus Kick´n Line Dancers och godkänner att vi sparar era uppgifter som namn, adress, mailadress och telefonnummer, samt lagrar foton på hemsidan, så behöver ni inte göra någonting.

Vill ni av någon anledning inte att vi sparar era uppgifter så tillgodoser vi det givetvis men då är det tyvärr inte möjligt att fortsätta att vara medlem i föreningen. Skicka meddelandet nedan till cactuskickers@gmail.com

Jag, förnamn efternamn, accepterar inte att Cactus Kick´n Line Dancers lagrar min information i syfte att föra medlemsregister, som namn, adress, mailadress och telefonnummer. Samt lagra foton och ev. namn på hemsidan.

Mvh förnamn efternamn

Tack på förhand!

/Styrelsen