Medlemsmöte den 14/12

Post date: 2014-nov-11 20:57:05

Nu drar det ihop sig till ett medlemsmöte för CKLDs medlemmar och vi hoppas att ni vill komma och tycka till om föreningen och vår verksamhet. Det blir i samband med söndagsdansen den 14 december och vi ses kl 10.00 i ABFs lokal på Källgatan 1, portkod 3680.

Vi bjuder på någon lättare lunch mellan mötet och dansen (som börjar kl 13)

På mötet kommer vi titta på önskemålen från förra året och se vad vi har genomfört och vad som finns kvar av önskemål. Vi vill även ha in nya tankar och idéer!

Utöver detta kommer vi gå igenom våra stadgar som behöver justeras. Det är hela föreningens stadgar som vi gemensamt ska stå bakom så vi vill gärna ha er hjälp att se över dem! Du hittar dem via länken här (i listan över dokument), läs igenom och fundera på justeringar du tycker vi ska göra och ta med detta till mötet. Kan du inte komma så får du gärna maila oss dina tankar och idéer.

Efter mötet kommer en arbetsgrupp summera det som kommit in och sätta ihop ett förslag till nya stadgar som vi sedan beslutar om på årsmötet.

Anmälan till mötet (så att vi vet hur många vi ska beräkna lunch för) samt alla förslag och frågor som ni som medlemmar vill att vi tar upp på mötet behöver vi få in på mailen senast den 1 december.