Prova-på augusti -24

Inför höstens termin så kör vi två tillfällen med Prova-på, ett datum för endast killar och ett datum där alla är välkomna!

Nu är det dags för männen att börja dansa linedance! 

ABF Sörmland erbjuder tillsammans med Cactus Kick´n Line Dancers en kväll där endast killar är välkomna. Vi kommer att lära ut lätta danser med och för karlar.

Linedance kommer från USA och är en dans som passar de flesta. Vi dansar i rader, därav namnet. Du dansar ensam men samtidigt tillsammans. Dansen består av grundsteg som är uppbyggda i sektioner om åtta takter i taget. Du får en tydlig genomgång med våra instruktörer innan vi startar musiken.

Ingen avgift eller anmälan.

Vi erbjuder härlig och  trevlig gemenskap, bra motion för kroppen och huvudet. Du dansar i dina vardagskläder och behöver ingen partner!


Välkomna till Vasaskolans gymnastiksal (Lagmansgatan 1, Strängnäs) måndag 19 augusti kl. 19.00

I slutet på augusti brukar ABF Sörmalnd och Cactus bjuda in till ett Prova-på-tillfälle inför höstens kursstart, så även i år!

Man får, under ca en timme, testa på hur linedance går till. Vi trampar igenom några lättare danser med trevlig musik, ni får träffa våra instruktörer och får lite information om hur hösten kan se ut om man vill gå kurs. 

Ingen avgift eller anmälan.

Vi erbjuder en härlig gemenskap och bra motion för kroppen och huvudet. 

Du dansar i dina vardagskläder och behöver ingen partner.


Välkomna till Vasaskolans gymnastiksal (Lagmansgatan 1, Strängnäs) måndag 26 augusti kl. 19.00!